«Θα υπάρξει αιματοχυσία στο Αλβανία-Σερβία»!

«Θα υπάρξει αιματοχυσία στο Αλβανία-Σερβία»!

bet365

Η σύλληψη του Ισμαΐλ Μορίνα βάζει «φωτιά» στο ματς της Αλβανίας με τη Σερβία και το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας... τρέχει να προλάβει τα χειρότερα!

Ανω - κάτω η Αλβανία λίγες ώρες πριν το τεράστιο ματς με τη Σερβία! Ο άνθρωπος που έβαλε... φωτιά στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου πετώντας το drone, ο Ισμαΐλ Μορίνα συνελήφθη σήμερα έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι «Zastava» και έξι φυσίγγια. Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν 36 πλαστά εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση στο Ελμπασάν, αλλά και λίστα με τους υποψήφιους παραλήπτες.

Η αστυνομία των Τιράνων σήμανε συναγερμό και λίγο αργότερα μια επιστολή στα ΜΜΕ κάνει την κατάσταση ακόμα πιο επικίνδυνη. Τα μέλη μιας οργάνωσης με την επωνυμία «Ερυθρές Ταξιαρχίες» έστειλαν τελεσίγραφο ζητώντας την άμεση απευλευθέρωσή του, αλλιώς θα προκαλέσει αιματοχυσία στο αυριανό ματς «Τα μέτρα ασφαλειας δεν θα μας σταματήσουν. Οι Σέρβοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Οι Σέρβοι είναι εχθροί μας. Θα υπάρξει αιματοχυσία». Το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας άρχισε έρευνες, αν και δεν υπάρχει ανησυχία, αφού στους δρόμους θα βρίσκονται περισσότεροι από 3000 αστυνομικοί!

 

EURO Τελευταία Νέα