Καθησυχάζει για Κουτίνιο... η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Καθησυχάζει για Κουτίνιο... η Μπαρτσελόνα

bet365

Η ανακούφιση των οπαδών της Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κουτίνιο ήρθε από τη... Μπαρτσελόνα, καθώς από τον καταλανικό σύλλογο τονίζουν ότι δεν υφίσταται θέμα με τον Βραζιλιάνο αυτή τη στιγμή και ούτε πρόκειται να τεθεί τον Ιανουάριο...

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» φερόταν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «μπλαουγκράνα» και μάλιστα ο ίδιος εμφανιζόταν θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε μαζί με τον καλό του φίλο, Νεϊμάρ.

Το δημοσίευμα αυτό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σήμερα η «MundoDeportivo», διαψεύδεται από τη Μπαρτσελόνα που υποστηρίζει ότι δεν υφίσταται θέμα με τον Κουτίνιο αυτή τη στιγμή και ούτε πρόκειται να υπάρξει θέμα με τον Βραζιλιάνο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στην επανέναρξη της Barclays Premier League, η Λίβερπουλ τίθεται αντιμέτωπη με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Η νίκη των «κόκκινων» βρίσκεται σε απόδοση 2.95 στην Sportingbet.

Επιπλέον, τόνιζαν από τον ισπανικό σύλλογο ότι η ρήτρα των 30 εκατ.ευρώ που έχει ο παίκτης με τους «κόκκινους», είναι πολύ υψηλή...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα