Ανακωχή για Μπενίτεθ και Σέρχιο Ράμος

Ανακωχή για Μπενίτεθ και Σέρχιο Ράμος

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακωχή για Μπενίτεθ και Σέρχιο Ράμος

bet365

Λήξαν θεωρείται το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Σέρχιο Ράμος και τον Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το ντέρμπι με την Ατλέτικο και τις ... αλληλοκατηγορίες.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» άκουσε από τον προπονητή του να λέει ότι ενοχλήθηκε πολύ από το λάθος που έκανε εκείνος στη φάση από την οποία οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο «Βιθέντε Καλντερόν», όμως, ευτυχώς για τους «μερένχες» το απέκρουσε ο Κέιλορ Νάβας.

Με την ενσωμάτωσή του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας και προτού... αποχωρήσει αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως, έχοντας παίξει με ένεση στο ματς με την Ατλέτικο, ο Σέρχιο Ράμος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μπενίτεθ και είπε: «Δεν με απασχολεί... Δεν ήταν το μοναδικό λάθος που έγινε στο ντέρμπι...».

Έπειτα από αυτά, ο κόουτς της Ρεάλ τηλεφώνησε στον αρχηγό της ομάδας του για να ζητήσει εξηγήσεις και σύμφωνα με τη «Marca» οι δύο άνδρες συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα και τα βρήκαν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα