Μαγκένις: «Όνειρο να σκοράρω με την Ελλάδα»

Μαγκένις: «Όνειρο να σκοράρω με την Ελλάδα»

Gazzetta team
Μαγκένις: «Όνειρο να σκοράρω με την Ελλάδα»

bet365

Ο Τζος Μαγκένις παίρνει τη θέση του Κάιλ Λάφερτι στην επίθεση της Βορείου Ιρλανδίας και δεν κρύβει τις διαθέσεις του για γκολ κόντρα στην Ελλάδα.

«Είναι τεράστιας σημασίας παιχνίδι, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση για να πάρουμε αυτήν την νίκη και την πρόκριση» δήλωσε ο επιθετικός της Κιλμάρνοκ, προσθέτοντας: «Αυτή είναι όμως η δουλειά μας. Υπάρχει πίεση καθημερινά. Αν δεν μπορείς να τη σηκώσεις, τότε δεν θα έπρεπε να είσαι ποδοσφαιριστής κατά τη γνώμη μου».

Ο Μαγκένις, που αναμένεται να ξεκινήσει στην επίθεση των Βορειοϊρλανδών για μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα του, στη θέση του τιμωρημένου Κάιλ Λάφερτι, δεν έκρυψε ότι ονειρεύεται ένα γκολ κόντρα στην Ελλάδα: «Το να πετύχεις ένα γκολ σε ένα τέτοιο ματς, είναι αυτό που ονειρεύεσαι από παιδί, ελπίζοντας να αγωνιστείς με την εθνική σου ομάδα. Όσο περισσότερο είμαι σε αυτό το περιβάλλον, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχω και το όνειρό μου είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Κάθε φορά που είμαι με την ομάδα σκέφτομαι πως θα είναι αν μπω αλλαγή και πετύχω ένα νικητήριο γκολ. Η ομάδα είναι σαφώς πιο σημαντική από τον καθένα, αλλά αυτό είναι πάντα στο μυαλό σου, γιατί η πρόκριση είναι αυτό που έχει σημασία στο τέλος. Αν έρθει η ευκαιρία κόντρα στην Ελλάδα, είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω».

 

EURO Τελευταία Νέα