Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το «Kalimerhaba»

Gazzetta team
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το «Kalimerhaba»

bet365

Τρίτη ημέρα για το Ελληνοτουρικό τουρνουά Νέων που διοργανώνει η Yellowfields σε συνεργασία με την Altınordu.

Με τον ΠΑΟΚ να... κλέβει την παράσταση, το Ελληνοτουρικό τουρνουά Νέων που διοργανώνει η Yellowfields σε συνεργασία με την Altınordu συνεχίζεται για τρίτη ημέρα με μεγάλη επιτυχία.

Πρώτη ημέρα

Η ομάδα του Παοκ μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση αφού έκανε δύο νίκες στα δύο πρώτα του παιχνίδια και εξασφάλισε στη ουσία από νωρίς τη προκρισή του στα ημιτελικά. Η Αεκ ητήθηκε απο τη Athletic Bilbao και ο Ατρόμητος παρέμεινε ισόπαλος στο ματς με τη Altinordu. Το παιχνίδι του Παναθηναικού με τη Besiktas διεκόπη λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου. Το ματς θα συνεχιστεί για ακόμα 15 λεπτα τη δεύτερη ημέρα.

Δεύτερη Ημέρα

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε αρκετά νωρίς με τα πρώτα ματς να γίνονται πρωί και οι διασταυρώσεις για τα ημιτελικά το απόγευμα. Το πρωί είχαμε και πεναλτι μεταξύ Altinordu και Ατρομήτου για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης αφού υπήρχε ισοβαθμία. Η Αεκ συνέχισε το τουρνουά με ήτες απο Bursaspor και Galatasaray, Ο Παοκ ξεκούρασε παίκτες κατα τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας το απαραίτητο rotation, δίνοντας σε όλους τη ευκαιρία να παίξουν και ητήθηκε απο Altinordu αλλά είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προημιτελικά απο τη πρώτη κιόλας μέρα. Οι Νικητές Ανθούσας έμειναν ισόπαλοι με το Παναθηναικό και ητήθηκαν απο τη Μπεσικτας και ο Παναθηναικός είχε τα περισσότερα ματς, αφού είχε τη συνέχεια του 1ου ματς με τη Μπεσικτας για 15λεπτά οπου και παραμεινε στο 0-0, ισοπαλία με Νικητές και στο ματς που έκρινε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά έφερε 0-0 και δεν κατάφερε να προκριθεί αφού δεν συμπλήρωσε τους απαραίτητους βαθμούς.

Bursaspor 2-0 AEK FC
Galatasaray 1-0 Athletic Club
Panathinaikos 0-0 Nikites FC
Beşiktaş 3-0 Trabzonspor
Altınordu 2-0 PAOK
Fenerbahçe 0-1 Atromitos
AEK FC 1-3 Galatasaray
Bursaspor 0-1 Athletic Club
Nikites FC 0-6 Beşiktaş
Panathinaikos 0-0 Trabzonspor

Οι διασταυρώσεις και τα απογευματινά ματς ήταν.
PAOK - Bursaspor 1-3
Altınordu - Athletic Club, 1-1 κανονική διάρκεια, 5-3 στα πέναλτι η Altinordu
Galatasaray - Trabzonspor 1-0
Beşiktaş - Atromitos, κρίθηκε στα πέναλτι μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, με 6-5 υπέρ του Ατρομήτου

Ημιτελικοί
Atromitos - Altınordu FK
PAOK - Galatasaray

Δείτε όλα τα νέα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο σάιτ της διοργάνωσης και στην σελίδα στο facebook

 

Τελευταία Νέα