Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια 3-1

Γιώργος Καραμάνος
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια 3-1

bet365

Η Αθλέτικ του Βαλβέρδε έκανε σούπερ ανατροπή και με το 3-1 επί της Βαλένθια, έφτασε μόλις στην 2η νίκη της στη σεζόν. Γκρίνια κατά του προπονητή στις Νυχτερίδες.

Και στα δύο στρατόπεδα υπήρχε αρκετή γκρίνια για τους προπονητές, Ούτε η Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε καλά τη Liga, ούτε η Βαλένθια του Νούνο Εσίριτο Σάντο. Η αναμέτρηση τους αναμφίβολα θα έκρυβε ακόμα περισσότερη γκρίνια για τον ηττημένο. Και αυτός ήταν τελικά ο δεύτερος. Αν και οι Νυχτερίδες προηγήθηκαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρέχο (20'), αλλά οι Βάσκοι όχι απλά επέστρεψαν στο σκορ, αλλά πήραν εμφατικά το ματς με 3-1.

Στο 33' οι παίκτες των γηπεδούχων έπαιξαν κεφαλίτσες μετά από κόρνερ και στο πίσω δοκάρι καθάρισε ο Λαπόρτ (34'). Από εκεί και έπειτα χτύπησαν στις αντεπιθέσεις. Ο Σουσαέτα (60') πλάσαρε κάτω από τα πόδια του αντίπαλου πορτιέρο και ο Αντούριθ (69') ολοκλήρωσε την ολική επαναφορά της Αθλέτικ που σημείωσε μόλις την δεύτερη φετινή νίκη της. Οσο για τη Βαλένθια, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό για τον κόουτς Νούνο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Λαπόρτ, Ετσέιτα, Ντε Μάρκος, Μπαλενθιάγα, Χοσέ, Μπενιάτ (85' Μικέλ Ρίκο), Σουσαέτα, Ραούλ Γκαρθία (83' Εράσο), Γουίλιαμς (75' Σαμπίν, Αντούριθ

Βαλένθια (Νούνο Εσίριτο Σάντο): Ντομενέκ, Βέζο, Μουστάφι, Ζοάο Κανσέλο, Ορμπάν, Παρέχο, Χάβι Φουέγο, Φεγκουλί, Αντρέ Γκόμες (76' Ροντρίγκο), Μπακάλι (65' Ντε Πάουλ), Νεγρέδο (64' Αλκάθερ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα