Αστάνα - Γαλατασαράι 2-2

Αστάνα - Γαλατασαράι 2-2

Gazzetta team
Αστάνα - Γαλατασαράι 2-2

bet365

Η Αστάνα το πάλεψε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό ομάδας από το Καζαχστάν στο Champions League από την Γαλατασαράι (2-2).

Θρίλερ στο τέλος στο Καζαχστάν, όπου η Γαλατασαράι πήρε το προβάδισμα στο 86', για να ισοφαρίσει η Αστάνα στο 89' και να πάρει τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της στο Champions League. Πρώτος δικός της και πρώτος για μία ολόκληρη χώρα.

Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σνάιντερ να χάνει τις πρώτες ευκαιρίες στο 5' και στο 8', πριν ο Ζούκοβ απειλήσει για πρώτη φορά για τους γηπεδούχους, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Οι Καζάκοι ήταν μαχητικοί, όμως στο 31' βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν ο Κίσα με μακρινό σουτ νίκησε τον Έριτς για το 0-1! Το ματς κυλούσε στα μέτρα των Τούρκων, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανεβάσουν ταχύτητα στην επανάληψη και να πιέσουν μετά το 65'. Τελικά, βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 77', όταν μετά από λάθος του Καγιά, ο Καμπανάνγκα έκανε το γύρισμα από αριστερά, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ο Μπαλτά για το 1-1!

Η απάντηση της Γαλατασαράι, όμως, ήταν σχεδόν άμεση. Στο 86' ο Γκουμούς έβγαλε τη σέντρα και ο Έριτς σε μία ανεξήγητη απόκρουση, κατάφερε να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του! Δεύτερο αυτογκόλ στη βραδιά, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους και 1-2. Όλα έδειξαν να έχουν τελειώσει, όμως οι Καζάκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Βγήκαν στην επίθεση και στο 89' χρειάστηκε ένα λάθος του Μουσλέρα, που δεν έδιωξε καλά, για να κάνει την κεφαλιά ο Κάνιας και ο Καρόλ να μην μπορέσει να σώσει στην γραμμή. Μάλιστα, το γκολ πιστώθηκε στον Γάλλο αμυντικό για το τελικό 2-2 με ένα ακόμη αυτογκόλ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα