Εθνική ομάδα: Έρχεται ο Σούστερ

Εθνική ομάδα: Έρχεται ο Σούστερ

Gazzetta team
Εθνική ομάδα: Έρχεται ο Σούστερ

bet365

Στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη (29/9) ο Μπερντ Σούστερ για να συναντηθεί με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και να οριστικοποιήσουν τη διαφαινόμενη συμφωνία, που θα τον χρίσει ομοσπονδιακό τεχνικό.

Σύμφωνα με το Goal, η άφιξη του Γερμανού στην πρωτεύουσα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (29/9), με σκοπό τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και να δώσουν τα χέρια, ώστε ο 55χρονος τεχνικός να αναλάβει τις τύχες της εθνικής ομάδας και φυσικά το δύσκολο έργο να την οδηγήσει στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως θα είναι για όλη τη διάρκεια των προκριματικών, από τον Σεπτέμβρη του 2016 έως τον Οκτώβρη του 2017, όπου ο Σούστερ θα κληθεί να βγάλει την εθνική ομάδα από το αδιέξοδο, απέναντι σε αντιπάλους όπως το Βέλγιο, η Βοσνία, η Εσθονία και η Κύπρος. Οι αποδοχές του θα κυμαίνονται στις 550 έως 600 χιλιάδες ευρώ και η επικύρωση της πρόσληψής του θα γίνει και τυπικά στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Τετάρτης (30/9).

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει ουσιαστικά είναι το αν ο Σούστερ θα καθίσει στον πάγκο και στα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με Βόρειο Ιρλανδία και Ουγγαρία, που δεν έχουν βεβαίως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε αντίθετη περίπτωση δεν είναι καθόλου απίθανο να ταξιδέψει στο Μπέλφαστ για να δει το πρώτο ματς, αλλά και να βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση με τους Ούγγρους.

 

Τελευταία Νέα