Σόουζα: «Η δική μου Φιορεντίνα»

Gazzetta team
Σόουζα: «Η δική μου Φιορεντίνα»

bet365

Ο Πάουλο Σόουζα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη εμφάνιση της Φιορεντίνα στο Τζουζέπε Μεάτσα, εγκωμιάζοντας τους ποδοσφαιριστές του για την παρουσία τους.

«Έμαθα τόσα πολλά από την εμπειρία μου στην Ιταλία. Από τότε που αποφάσισα να γίνω προπονητής, προσπάθησα να ξεχάσω τις δικές μου προτιμήσεις και προτίμησα να προσπαθήσω να βελτιώσω τους παίκτες μου. Βλέποντας τη δική μου Φιορεντίνα να παίζει έτσι, είναι πραγματική ικανοποίηση» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, προσθέτοντας: «Τα παιδιά είχαν από την αρχή άψογη αντιμετώπιση και συμπεριφορά στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι κάθε αντίπαλος μπορεί να βάλει διαφορετικές δυσκολίες. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είναι στο χέρι μας να κοιτάξουμε μπροστά μας και να προσαρμοστούμε».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Εκτός έδρας έχουμε παίξει με τον τρόπο που μας αρέσει. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και στην έδρα μας. Υπάρχουν ποιοτικές ομάδες, αλλά έχουμε τα δικά μας όπλα και χτίζουμε μία κοινή ταυτότητα. Πρέπει να ξέρουμε πως θα ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω, ακόμη και όταν το παιχνίδι πήγαινε καλά για εμάς. Πιέσαμε, γιατί είναι αρχή στον τρόπο που αμυνόμαστε, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε τη σωστή στιγμή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα