Ολυμπιακός: Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Βάρης

Ολυμπιακός: Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Βάρης

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Διπλό Σεμινάριο στη Σχολή Βάρης

bet365

Τεράστια η ανταπόκριση των γονέων στο 1ο σεμινάριο της περιόδου που "φιλοξενήθηκε" το απόγευμα της Τετάρτης στη Σχολή Βάρης του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το 1ο Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφήςγια τη σεζον 2015-16 το οποίο "φιλοξενήθηκε" το απόγευμα της Τετάρτης στην εγκατάσταση της Σχολής Βάρης. Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού συνεχίζει και φέτος τα Επιστημονικά Σεμινάρια στις Σχολές του Δικτύου προσφέροντας έτσι την δυνατότητα στους γονείς να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τα δυο βασικά θέματα της Ψυχολογίας και της Διατροφής.

Στη Σχολή Βάρης σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 80 γονείς οι οποίοι παρακολούθησαν τον Αθλητικό Ψυχολόγο κ. Γιάννη Ζαρώτηκαι την Διατροφολόγο κα Διονυσία Αργυροπούλου να τους αναλύουν θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς και των διατροφικών συνηθειών των παιδιών.

Οι γονείς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναλύθηκαν και "βομβάρδισαν" με δεκάδες ερωτήσεις τους δυο επιστήμονες. Την έναρξη του Σεμιναρίου πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Αγγελάκης ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υποστήριξη που παρέχει στη Σχολή σ' όλους τους τομείς καλώντας παράλληλα τους γονείς να κρατούν και σημειώσεις!

Το παρών έδωσε και ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος που εξήγησε στους γονείς τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την συνεχή αναβάμθιση των υπηρεσιών προς αυτούς και τα παιδιά.

 

Τελευταία Νέα