Διάψευση από Κατίδη για το σχόλιο για τις εκλογές (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Διάψευση από Κατίδη για το σχόλιο για τις εκλογές (pics)

bet365

Ο Γιώργος Κατίδης διέψευσε ότι έκανε την Κυριακή σχόλιο για το εκλογικό αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας πως θα κινηθεί νομικά.
Την Κυριακή εμφανίστηκε σε σελίδα στο Facebook που φερόταν να είναι του Γιώργου Κατίδη η φράση: «Την πρώτη φορά που ψήφισες Χρυσή Αυγή, ήσουν παραπλανημένος.Τη 2η, ήσουν αγανακτισμένος. Από την 3η και μετά, είσαι απλώς φασίστας!». Μία ημέρα μετά ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε κατηγορηματικά μέσω Facebook και Instagram την πρόταση που του αποδόθηκε, προμηνύοντας νομικές εξελίξεις.
Ιδού η τοποθέτησή του: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ουδέποτε έκανα σχόλιο για τις εκλογές, ούτε είναι δικός μου ο λογαριασμός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), που μου αποδίδεται. Ήδη έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τον συγκεκριμένο λογαριασμό που εμφανίζεται ως δικός μου. Ξεκαθαρίζω για άλλη μία φορά ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και να βρω μία ομάδα που θα μου δείξει εμπιστοσύνη».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ουδέποτε έκανα σχόλιο για τις εκλογές, ούτε είναι δικός μου ο λογαριασμός σε μέσο κοινων...

Posted by Γιωργος Κατιδης on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστω

A photo posted by Giorgos Katidis (@giorgoskatidis) on

 

Τελευταία Νέα