Πικέ: «Δεν θα αλλάξω, με ευχαριστεί η αποτυχία της Ρεάλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Πικέ: «Δεν θα αλλάξω, με ευχαριστεί η αποτυχία της Ρεάλ»

bet365

Για τα συνεχή γιουαΐσματα και τις αποδοκιμασίες πήρε θέση ο Ζεράρ Πικέ, τονίζοντας ότι αποδέχεται το γεγονός πως δεν γίνεται να είναι αρεστός σε όλους, ενώ θέλησε να καταστήσει σαφές πως πάντοτε θα τον ευχαριστεί οποιαδήποτε αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο διεθνής αμυντικός έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών στις πρόσφατες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, κυρίως για το θέμα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, αλλά και για τα όσα έχει πει κατά καιρούς εις βάρος των «μερένχες», κάνοντας συχνά - πυκνά καζούρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο ίδιος, θεωρεί πως αυτό είναι το τελευταίο που έχει ενοχλήσεις τους οπαδούς και πως το μείζον ζήτημα είναι η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω την άποψή μου, όπως έχει και όλος ο κόσμος. Παίζω στην εθνική ομάδα της Ισπανίας από την ηλικία των 15 ετών και πάντοτε δείχνω την αφοσίωσή μου. Δεν θεωρώ ότι έχει κάνει με εθνικό ζήτημα, αλλά με την έχθρα ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Όσοι με δέχονται και συμφωνούν μαζί μου, καλώς. Για τους άλλους, απλά θα το ανέχομαι μέχρι να ολοκληρώσω την καριέρα μου, δεν με ενοχλεί. Δεν μπορώ να αλλάξω. Όποτε γίνεται κάτι αρνητικό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα θα μου προκαλεί ευχαρίστηση...» ήταν τα... θαρραλέα λόγια του Ζεράρ Πικέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα