«Δεν θέλουν τον Άρη στην Β' Εθνική»

«Δεν θέλουν τον Άρη στην Β' Εθνική»

Gazzetta team
«Δεν θέλουν τον Άρη στην Β' Εθνική»

bet365

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την απόρριψη του αιτήματός τους, εξέφρασαν οι δικηγόροι του Άρη.

Ο Χρήστος Γρόλλιος είπε: «Η αυξομείωση ομάδων ισχύει από την μεθεπόμενη περίοδο. Στις 10/6 η ΕΠΟ γνωρίζοντας το έγγραφο της Νίκης βόλου για αποχώρηση είπε 20 ομάδες. Η αλλαγή στον ΚΑΠ που προβλέπει να μην συμπληρώνονται τα κενά ήταν με βούληση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση της Football League είναι ακυρωτέα γιατί οδηγεί σε αυξηση των ομαδων της Γ' εθνικής η σμυμμετοχή της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ».

Ο έτερος δικηγόρος του Άρη Σπυρίδων Χριστοφορίδης, χαρακτήρισε την κίνηση της Football League για πρωτάθλημα 18 ομάδων "απόφαση συμφερόντων". "Είναι απόφαση παραγόντων που δεν θέλουν τον Άρη για ανταγωνιστικούς λόγους" ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας. Ο νομικός του Παναργειακού Λάκης Σημαιοφορίδης σχολίασε: «Κάποιοι δεν θέλουν τον Άρη στην κατηγορία αυτή. Με το νέο ΚΑΠ σε λιγο δεν θα υπάρχουν ομάδες αφού δεν θα συμπληρώνονται τα κενά».

Η δικηγόρος της Football League Κατερίνα Αργυρίου υποστήριξε: «Εδώ ο Άρης ήρθε σαν να προσφεύγει σε τέταρτο βαθμό αφού η υπόθεση κρίθηκε δύο φορές στην Εφέσεων. Ορθώς αποφασιστηκε ότι η διαταξη ισχύει από επόμενη περίοδο. Θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να συμπληρωθούν οι ομάδες. Οντως ειπαμε για πρωτάθλημα 20 ομάδων μέσα στην προθεσμια όμως δήλωσαν 18. Εφαρμόσαμε τον ΚΑΠ που ήδη είχε εγκριθεί και αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην συμπλήρωση των κενων».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα