Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Πόποβιτς

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Πόποβιτς

Gazzetta team
Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Πόποβιτς

bet365

Ένας παλιός γνώριμος για τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Ζντράβκο Πόποβιτς ο οποίος επέστρεψε στην κρητική ομάδα.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός άλλοτε της ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τους Κρητικούς και θα τους ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Football League.

Ο 32χρονος άσος έχει αγωνιστεί ξανά στον ΟΦΗ, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Μπαλμαζουβάρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην κρητική ομάδα για να τη βοηθήσει στην Γ Εθνική. Ο Πόποβιτς ο οποίος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ από το 2007-2010 (72 συμμετοχές-22 γκολ), βρέθηκε την Δευτέρα στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Ο Πόποβιτς, που γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1983 την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Balmazújvárosi, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και ΑΕΚ στην Ελλάδα και παλαιότερα στο Αζερμπαιτζάν (PFC Simurq ), αλλά και στην Κροατία όπου ξεκίνησε την καριέρα του (NK Samobor και NK Zagreb)».

Πόποβιτς:«Χαρούμενος που γύρισα»

Ο ίδιος ο Πόποβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την έκβαση της συμφωνίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ. Νοιώθω αυτήν την ομάδα σαν το σπίτι μου. Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει Σούπερ Λίγκ. Μαζί με τον κόσμο που ξέρω ότι αγαπάει την ομάδα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η Γ” Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία με μικρά γήπεδα και ξύλο. Επαιξα με την ΑΕΚ και ξέρω. Στο Γεντί Κουλέ με τον κόσμο μας όμως, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα τα καταφέρουμε».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα