Προπόνηση με Ντατίδη στη Κέρκυρα

Gazzetta team
Προπόνηση με Ντατίδη στη Κέρκυρα

bet365

Με τον Γκερμάν Ντατίδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στη Κέρκυρα που ήταν και η πρώτη υπό τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη.

Την πρώτη της προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Διγκόζη (εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωσή του), πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη (1/9) η ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.

Με... άπαντες απόντες (πλην των διεθνών, Dualla και Dimitrovski, αλλά και του νεαρού Στ. Μαραγκού – λόγω ίωσης) οι Φαίακες δούλεψαν σε φυσική κατάσταση και τακτική, «ανακαλύπτοντας» τα πρώτα στοιχεία της φιλοσοφίας του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου Έλληνα τεχνικού.

Πλην των υπολοίπων, στο πρόγραμμα υπήρχε και... new entry: ο νεαρός, Γκέρμαν Ντατίδης. Γεννημένος πριν από 25 χρόνια (30/5/1990) στην Τσάλκα της Γεωργίας, ο Ντατίδης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μετράει σημαντική πορεία στο Πρωτάθλημα της Football League.

Tην ποδοσφαιρική του καριέρα την άρχισε απ’ τις Ακαδημίες του Ηρακλή, προτού ενταχθεί σε Αναγέννηση Επανωμής (2010-’11, 12/0) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (2011- Ιαν. ’13, 41/1). Στα μισά της σεζόν 2012-’13 επέστρεψε στον «Γηραιό» (9/0), για ν’ ακολουθήσει η διετής θητεία του στον Τύρναβο (52/0), επί μακρόν υπό τις οδηγίες Διγκόζη.

Το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (Πιερικός, Αιολικός, Σπάρτη), αλλά, επί του παρόντος, τελεί ελεύθερος.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και φιλικό με τον Α.Σ. Θεσπρωτός...

Αναλυτικά:

«Γνωστοποιείται ότι αύριο, Τετάρτη (2/9) και ώρα 18.00 η Κέρκυρα θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Θεσπρωτού (Γ’ Εθνική) στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου (Ποταμός). Ματς, απ’ το οποίος ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα για τη νέα του ομάδα.

Για την ιστορία, στο τελευταίο φιλικό που έδωσαν (30/8) οι ανανεωμένοι (11 μεταγραφές) Θεσπρωτοί του Γιώργου Λαδιά επικράτησε (εκτός) του Αχέροντα Καναλακίου με 4-0, χάρις σε γκολ των Μώκου, Στεφανίδη, Μάρκου (αυτογκόλ) και Μπαστάνη (υπό δοκιμήν)».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα