ΑΠΟΕΛ – Πάφος 6-2

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ – Πάφος 6-2

bet365

Στο ντεμπούτο του Γεωργιανού κόουτς και του Αργεντινού φορ, ο αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ, έκανε εμφατικά το 2x2 διαλύοντας με 6-2 την Πάφο.

Μετά τα πέντε γκολ που έβαλε στην πρεμιέρα, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε κατά ένα τεμάχιο την παραγωγικότητα του. Μόνο που αυτή τη φορά στον πάγκο βρισκόταν ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο για άλλον πάγκο (σ.σ.: ήταν στην Ανόρθωση από το 2004 έως το 2009).

Το 6-2 επί της Πάφου στο «ΓΣΠ» ήταν προφανώς η καλύτερη σύσταση για τον Γεωργιανό κόουτς αν και η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ανίσχυροι. Κορυφαίος για την αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League ήταν ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο οποίος έφτιαξε δύο γκολ και έβαλε ένα εκείνος.

Στο 32' ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού. Ο Νταμάου (38') ισοφάρισε προσωρινά και έπειτα ήρθε η κατάρρευση για την Πάφο. Και πάλι σέντρα του Χαραλαμπίδη (40') και κεφαλιά του Ντε Βινσέντι, για να πάρει σειρά στο 60' ο δημιουργός.

Ο Βινίσιους (72') έκανε το 4-1 και στο φινάλε πυροβόλησε ο Φερνάντο Καβενάγκι. Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στο ματς στο 75' και σκόραρε δις στο ντεμπούτο του (86', 91'), δείχνοντας με το καλημέρα ότι θα βοηθήσει με την εμπειρία και την ικανότητα του. Ενδιάμεσα (89'), ο Γκριγκαλάβα είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ της Πάφου.

ΑΠΟΕΛ (Τιμούρ Κετσπάγια): Βάτερμαν, Αστίθ, Μοράις, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Μακρίδης (58' Αμορίν), Βινίσιους, Ντε Βινσέντι (75' Καβενάγκι), Βάντερ, Χαραλαμπίδης, Πιατκόφσκι (69 Σωτηρίου).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα