Πήρε Ντάντε, θέλει και Πραετ η Βόλφσμπουργκ

Πήρε Ντάντε, θέλει και Πραετ η Βόλφσμπουργκ

bet365

Μεταγραφική αντεπίθεση από την Βόλφσμπουργκ, ανακοινώνεται ο Ντάντε, θέλουν και Πράετ οι «Λύκοι».

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ πρέπει να θεωρείται ο Ντάντε, καθώς οι «Λύκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία, τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Μπάγερν, με τον Βραζιλιάνο να περνάει τις επόμενες ώρες από ιατρικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτή, πάντως, δε θα είναι η μόνη μεταγραφική κίνηση των δευτεραθλητών Γερμανίας, που φαίνεται να τους έχει... ανοίξει η όρεξη μετά την πώληση των Ντε Μπρούιν και Πέρισιτς.

Έτσι, μετά τη φημολογούμενη πρόταση για τον Ντράξλερ, νέα δημοσιεύματα, - kicker - φέρνουν στο στόχαστρο τον Ντένις Πράετ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Άντερλεχτ, στα 21 του χρόνια έχει προλάβει να εντυπωσιάσει και οι ««Λύκοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα... ζεστός. Για να τον κάνει δικό της, η Βόλφσμπουργκ θα πρέπει να ξοδέψει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ αν γίνει κίνηση, αυτό σημαίνει - λογικά - πως θα αποσυρθεί από την περίπτωση του Ντράξλερ.

Thank you for all the good times! Dante Bonfim will soon complete a move from FC Bayern München to VfL Wolfsburg. Send us your farewell messages to the defender. #ThanksDante

Posted by FC Bayern München on Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα