Λέντριτς ο εκλεκτός στη Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Λέντριτς ο εκλεκτός στη Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Λέντριτς που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης των Φαιάκων.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Κέρκυρα συνεχίζεται, με την ομάδα του Ιονίου να προχωρά στην απόκτηση του Ιβάν Λέντριτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o Κροάτης επιθετικός είναι αυτός που έχει έρθει σε συμφωνία η ομάδα του Ιονίου και σας ενημερώσαμε λίγο νωρίτερα.

Μάλιστα, ο 24χρονος επιθετικός πέρασε ήδη από εργομετρικά στην Αθήνα και αναμένεται εντός της ημέρας στο νησί για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Πρόκειται για διεθνή επιθετικό με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του έχοντας αγωνιστεί στις Χάιντουκ, Ζρίνσκι Μόστας, Ζούλτς Βάρεγκεμ, Λοκομοτίβα, Καπφενμπέργκερ, Σουντιρόλ, Τσέλιε, ενώ το τελευταία διάστημα είχε μεταγραφεί στην Μιλσάμι, από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος.

Στην αρχή της καριέρας του θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κροατίας, ωστόσο μετά την Ζούλτε Βάρεγκεμ και την Λοκομοτίβα, η καριέρα του έχει καθοδική πορεία, κάτι που θέλει να αλλάξει και ο ίδιος με τον ερχομό του στη Κέρκυρα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα