Θρίλερ με Ντε Χέα την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Κώστας Ζάλιαρης
Θρίλερ με Ντε Χέα την τελευταία μέρα των μεταγραφών

bet365

Η προσεχής Δευτέρα δεν θα ήσυχη μέρα για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, με το θέμα του Νταβίντ Ντε Χέα να διακυβέυεται και να προμηνύεται θρίλερ... πολλών ωρών.

Όπως συνηθίζεται από τις αγγλικές ομάδες, η τελευταία μέρα της διορίας των καλοκαιρινών μεταγραφών είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα σε αρκετά μεγάλο βαθμό και για φέτος, το θέμα του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Νταβίντ Ντε Χέα θα μονοπωλήσει τη λεγόμενη Deadline Day.

Σύμφωνα με τη «Marca», τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται οριστικό στην υπόθεση του Ισπανού πορτιέρο που είδε από το σπίτι του και τη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπριζ για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα χάνει και τη θέση του από τον Σέρχιο Ρομέρο που έχει δείξει σταθερότατος και έμπιστος.

Οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές αναμένονται την προσεχή Δευτέρα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αξιώνουν 40 εκατ.ευρώ για να παραχωρήσουν τον Ντε Χέα, όμως, αν δεν το κάνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης ημέρας του Αυγούστου και η κατάσταση παραμείνει ως έχει, τότε υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο διεθνής πορτιέρο δίχως το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα!

Το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ έχει την επιλογή να περιμένει και να τον πάρει δίχως να διαθέσει μεγάλο ποσό, όμως, αυτό μπορεί να αποτελέσει και «όπλο» της για τις τελικές συζητήσεις τις προσεχείς ημέρες, ώστε να επιτευχθεί ένα συμφέρον deal...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα