Νόιερ: «Καλή και δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Νόιερ: «Καλή και δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

bet365

Οι Μάνουελ Νόιερ, Φίλιπ Λαμ και Τσάμπι Αλόνσο τοποθετήθηκαν για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και τα ματς με Ολυμπιακό.
Μάνουελ Νόιερ: «Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα την οποία την ξέρουμε καλά από το Champions League. Οι άλλες δύο ομάδες έτσι όπως τις βλέπω και από αυτά που ξέρω πιστεύω και φαντάζομαι πως θα είναι καλές και δυνατές. Δεν έχω παίξει με Ολυμπιακό και Ντιναμό, όμως και οι δύο ομάδες αυτές έχουν κάνει καλά παιχνίδια στον θεσμό. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να τους δούμε σοβαρά. Για εμάς ο στόχος είναι μόνο πρόκριση στην επόμενη φάση».
Φίλιπ Λαμ: «Είναι εξαιρετικό για μένα που θα παλιούς φίλους. Τον Μερτεζάκερ και τον Οζίλ. Στο Ζάγκρεμπ και στον Πειραιά περιμένω δύο πολύ δυνατά ματς και σε εξαιρετική ατμόσφαιρα».
Τσάμπι Αλόνσο: «Θα αντιμετωπίσουμε και τις τρεις ομάδες με τον σεβασμό και την προσοχή που πρέπει. Ξέρουμε πολύ καλά την Άρσεναλ ενώ έχω παίξει αντίπαλος και με τον Ολυμπιακό και με την ομάδα της Ντιναμό. Είμαστε φαβορί αλλά μας περιμένουν δύσκολες και... καυτές εκτός έδρας μονομαχίες και θα πρέπει να δείξουμε πολύ καλή εικόνα».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα