Κούγιας: «Αν εφαρμοστεί ο νόμος, ο Άρης δεν ανεβαίνει»

Gazzetta team
Κούγιας: «Αν εφαρμοστεί ο νόμος, ο Άρης δεν ανεβαίνει»

bet365

Κάθετος στο θέμα της έφεσης που έκανε ο Άρης στο Διαιτητικό Δικαστήριο εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, επισημαίνοντας ότι εφόσον εφαρμοστεί ο νόμος, οι «κίτρινοι» δεν θα ανέβουν στη Football League.

«Πράγματι υπάρχει ένα συγκεχυμένο νομικό καθεστώς και πάντοτε συνέβαινε αυτό σκόπιμα γιατί έτσι δινόταν η δυνατότητα σε αυτούς που περιβάλλουν τα κέντρα εξουσίας να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια. Μέχρι τώρα στο θέμα του Άρη εφαρμόστηκε ο νόμος» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ στο «Αθλητικό Metropolis, προσθέτοντας: «Μπορεί να πληρώνει και την θέση του Καλαϊτζίδη στο θέμα της Βέροιας. Με μια διαφορά, όμως. Ο νόμος είναι με τη θέση της επιτροπής εφέσεων. Αυτά που έλεγε η πλευρά Καλαϊτζίδη ήταν εκτός νομικής πραγματικότητας».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Τώρα ήρθε ένας άλλος καινούργιος και λέει δώστε μου εμένα το κουμάντο, λέγοντας το ίδιο παραμύθι. Ότι φταίνε οι άλλοι γιατί δεν ήταν με τη σωστή πλευρά, ενώ δεν λένε την αλήθεια ότι αν εφαρμοστεί ο νόμος, ο Άρης δεν παίζει στη Β’ Εθνική. Το διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία. Τα περί αναψηλάφησης είναι νομικούρες. Αν είσαι νομικός με νομική αξιοπρέπεια δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τα περί αναψηλάφησης. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα έλεγα ότι όλοι θέλουμε τον Άρη στη Β’ Εθνική. Πιστεύω, όμως, ότι τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα