Λέοβατς: «Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε»

Απόστολος Παγώνης
Λέοβατς: «Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε»

bet365

Στεναχωρημένος που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και στο δικό του ντεμπούτο εμφανίστηκε ο αριστερός μπακ του «δικεφάλου» Μάριν Λέοβατς.

Ο Κροάτης αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και ο αντίπαλος δεν ήταν εύκολος. 'Ήθελα να κερδίσω στο πρώτο μου παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά και δεν μας άφησε χώρους. Θέλαμε τη νίκη, αλλά μείναμε με την ισοπαλία. Συνεχίζουμε και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούμε. Θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα, δεν το καταφέραμε και τα πράγματα έγινα πιο δύσκολα στη συνέχεια».

Για την πρώτη του συμμετοχή: «Νομίζω ότι είναι μία δυνατή λίγκα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες., Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, θα συνεχίσω να προσπαθώ ,και από την πλευρά μου να γίνω ακόμη καλύτερος».

Για τις πρώτες του μέρες στον ΠΑΟΚ: «Για την ομάδα μόνο καλά πράγματα έχω να πω. Είναι μία πολύ καλή και καλά οργανωμένη ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα