Το ματς διαχείρισης του ΠΑΟΚ και η... προσεκτική γιορτή του Ατρόμητου

Gazzetta team
Το ματς διαχείρισης του ΠΑΟΚ και η... προσεκτική γιορτή του Ατρόμητου

bet365

Το ισχνό προβάδισμα πρόκρισης κάνει κάπως... ζόρικη την προσπάθεια πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Γιορτή πρόκρισης θέλει να κάνει ο Ατρόμητος με την ΑΪΚ στο Περιστέρι.

Οι δύο ελληνικές ομάδες απόψε καλούνται να ολοκληρώσουν ό,τι ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα με τα θετικά αποτελέσματα που πήραν με την αξία τους και θέλουν να μπουν στην κληρωτίδα της Παρασκευής στη Νιόν, κάνοντας... παρέα στον Παναθηναϊκό που δεν συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στη Σλοβακία και την Τρνάβα για τον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ (21:05), έχοντας σαφώς πιο δύσκολο έργο από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε 1-0 στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα μείνει με δέκα παίκτες από το 2ο λεπτό λόγω αποβολής του Βίτορ! Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε τη νίκη και απόψε θέλει να την υπερασπιστεί, με το προβάδισμα όμως να είναι μικρό και να καλείται η ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταβάλλει ανάλογη (και μεγαλύτερη) προσπάθεια ώστε να μην διατρέξει κινδύνους.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 πιθανότατα ο ΠΑΟΚ, με τον Όλσεν κάτω απ' τα δοκάρια, δεξιά θα βρεθεί ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Τζαβέλλας, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κόστα και Σκόνδρας. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Τζιόλης. Στις πτέρυγες οι Μακ και Κοροβέσης, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυστακίδης.

Εξασφάλισε 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα περιλαμβάνει μία αγορά του αγώνα Σπάρτακ Τρνάβα - ΠΑΟΚ.

Οι Σλοβάκοι που θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση σε σχηματισμό 4-3-3: Κάμεναρ, Τσόνγκα, Νίκολιτς, Γκρέσακ, Τοτ, Μπάες-Κασάδο-Σάμπο ,Μίκοβιτς, Χάρμπα, Βόιτους.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του έχει... προίκα το τεράστιο 3-1 του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη και απόψε στο Περιστέρι (21:00) θέλει μαζί με τον κόσμο του να στήσει μια μεγάλη γιορτή πρόκρισης, έστω κι αν πρόκειται για προκριματικά. Το γεγονός πως η σουηδική ομάδα ήταν πολύ πιο έτοιμη από αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου και ήρθε ένα τέτοιο σπουδαίο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς, κάνει σημαντικότατο το επίτευγμα, ωστόσο, μένουν ακόμα 90 λεπτά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από του Περιστεριώτες. Ο κόουτς του συλλόγου υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να χαθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία την οποία κυνήγησε και προκάλεσε ο Ατρόμητος και σήμερα, ο Πίτου Γκαρσία θα δηλώσει και αυτός παρών, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-3-3 και τους Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μπιτόλο- Γοδόι, Ουσέρο, Πίτου- Ούμπιντε, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο.

Αντίθετα, οι Σουηδοί πιθανότατα θα παραταχθούν με το 4-4-2 και τους: Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Γιόχανσον, Περέιρα, Πάβει- Ισιζάκι, Ετούχου, Σαλέτρος, Μπλόμπεργκ – Μπανγκουρά, Γκόιτομ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα