Ενοχλήσεις ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Ενοχλήσεις ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Ενοχλήσεις ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

bet365

Ο Πίτου Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, όμως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Για προληπτικούς λόγους απείχε από την κανονική προπόνηση του Ατρομήτου ο Πίτου Γκαρσία την Τρίτη (4/8). Ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα, όμως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για τη ρεβάνς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον τεχνικό των Περιστεριωτών, ο οποίος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 18:15 το απόγευμα της Τετάρτης (5/8), ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει η προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου. Με αυτή θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης (6/8) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή ενόψει αυτού.

Στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ΑΙΚ στο Περιστέρι, με τη συνέντευξη Τύπου του Αντρέας Αλμ να έχει προγραμματιστεί για τις 22:15. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από αύριο θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τους Σουηδούς, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 10 ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Αύριο (Τετάρτη) ξεκινάει από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος (θύρα 2) η πώληση των εισιτηρίων του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ Solna. Το ωράριο λειτουργίας είναι 12.00 με 20.00.

H γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3) Περιστερίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους θα αποτελέσει τον σπουδαιότερο σύμμαχο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Αυτή τη νύχτα πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα