Αισιόδοξος για πρόκριση ο Λουντ

Αισιόδοξος για πρόκριση ο Λουντ

Gazzetta team
Αισιόδοξος για πρόκριση ο Λουντ

bet365

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη Φινλανδία ο Ρόμπιν Λουντ, αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναίκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε σε Μέσο της πατρίδας του:

«Μπήκα στο γήπεδο για να παίξω πίσω από τον επιθετικό στην κορυφή του ρόμβου και είχα οδηγία να συγκεντρωθώ σχεδόν σε απόλυτο βαθμό στα αμυντικά μου καθήκοντα. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να ανεβάσει παίκτες μπροστά, αλλά κι έπρεπε να τους εμποδίσουμε. Είχα μερικές πάσες προσπαθώντας να βγάλουμε ορισμένες αντεπιθέσει, αλλά ο βασικός μας στόχος ήταν να κρατήσουμε την ισορροπία. Ήταν τρομερό το συναίσθημα της νίκης στο τέλος».

Για το κακό πρώτο 20λεπτο του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς: «Στο ξεκίνημα ήμασταν νευρικοί και τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολα το πρώτο γκολ. Η Μπριζ είχε μια τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-0 αμέσως μετά τη σέντρα, αλλά, δεν ξέρω πως, ο παίκτης της σούταρε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι μας. Σίγουρα ο συγκεκριμένος θα μετάνιωσε πολύ γι΄αυτό το λάθος του μετά. Δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους θα ήταν τεράστιο κέρδος για τους αντιπάλους μας πριν το δεύτερο παιχνίδι»

Για την ρεβάνς: «Η Μπριζ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι αποδείξαμε πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά απ΄ την άλλη σίγουρα θα αισθάνονται έτσι και οι Βέλγοι. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας την Τετάρτη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα