Με πρόκριση η Φενέρμπαχτσε δίνει 9.000.000 ευρώ για Μιλιβόγεβιτς!

Με πρόκριση η Φενέρμπαχτσε δίνει 9.000.000 ευρώ για Μιλιβόγεβιτς!

Με πρόκριση η Φενέρμπαχτσε δίνει 9.000.000 ευρώ για Μιλιβόγεβιτς!

bet365

Στην Τουρκία θεωρείται δεδομένο ότι αν η Φενέρμπαχτσε περάσει στους ομίλους του Champions League, τότε θα κινηθεί για το Λούκα Μιλιβόγεβιτς δίνοντας στον Ολυμπιακό 9.000.000 ευρώ. Στα πλάνα της κι οι Μιραλάς - Γιανουαζάι!

Στη Φενέρμπαχτσε το χρήμα ρέει άφθονο αλλά στην περίπτωση που η ομάδα περάσει το εμπόδιο της Σαχτάρ και τελικά αν προκριθεί στους ομίλους του Champions League, τότε θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

Όπως υποστηρίζει το «kanalahaber», ο άνθρωποι του συλλόγου της Πόλης περιμένουν να δουν τι θα γίνει απέναντι στην Σαχτάρ για να πάνε στα πλέι οφ και από εκεί να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τον διετή αποκλεισμό τους.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να υλοποιήσει την επιθυμία του Βίτορ Περέιρα, φέρνοντάς του το Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τον οποίο θα δώσει 9.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, τα σχέδια των «καναρινιών» δεν σταματούν εκεί μιας και στη λίστα για την ενίσχυση της επίθεσης είναι ο Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο μάλιστα θέλει πάρα πολύ στην ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός όπως υποστηρίζει πάντα το ίδιο δημοσίευμα.

Πάντως, ο Βέλγος δεν είναι ο μόνος για την γραμμή κρούσης με τον Τερανέο να είναι με το... εισιτήριο στο χέρι για να πάει να διαπραγματευτεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Γιανουζάι! Και όλα αυτά τη στιγμή που ήδη η Φενέρ έχει αποκτήσει παίκτες όπως οι Φαν Πέρσι, Νάνι, Φερναντάνο, Κιέρ και Τζόσεφ ντε Σόουζα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα