Πρώτη με αγιασμό και πέναλτι για Αχαρναϊκό (pics)

Πρώτη με αγιασμό και πέναλτι για Αχαρναϊκό (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με αγιασμό και πέναλτι για Αχαρναϊκό (pics)

bet365

Με αγιασμό και πέναλτι από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Αχαρνών ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Αχαρναϊκό. Στη Δράμα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν παίκτες, τεχνικό και ιατρικό τιμ του Αχαρναϊκού. Η ομάδα των Αχαρνών θα αγωνίζεται και πάλι στη Football League, όπου παρέμεινε μέσω των πλέι άουτ και την Παρασκευή (31/7) τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Αχαρνών.

Μάλιστα, μετά τον αγιασμό αυτός εκτέλεσε και το πρώτο πέναλτι της χρονιάς! Μάλλον με την ευλογία να μπουν όλα μέσα τη νέα σεζόν! Το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Σταμούλης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρώτος ευχήθηκε στους πάντες καλή χρονιά και ο δεύτερος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Δράμας από τη Δευτέρα (3/8). Μάλιστα, εκεί ο Αχαρναϊκός θα δώσει και κάποια φιλικά, που θα γίνουν γνωστά το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα