Εφυγε για Σουηδία ο Ατρόμητος (vid)

Εφυγε για Σουηδία ο Ατρόμητος (vid)

Gazzetta team
Εφυγε για Σουηδία ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Με πίστη και σοβαρότητα πέταξε για τη Σουηδία ο Ατρόμητος, για την αναμέτρηση με την ΑΙΚ Στοχόλμης στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Για τη Στοκχόλμη πέταξε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ατρόμητου, για την αυριανή (30/7, 20:00) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΙΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και το απόγευμα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Η τελευταία προπόνησή της ομάδας πριν από το ματς θα γίνει στην "Friends Arena" ενώ μία ώρα νωρίτερα ο τεχνικός της ομάδας και ο αρχηγός, Σωκράτης Φυτανίδης, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, θέλοντας να... ανεβάσει τους παίκτες του τους είπε στην προπόνηση της Τρίτης (28/7):

«Πρέπει να το πιστέψουμε και να δείξουμε σοβαρότητα. Είναι πολύ σημαντικό ματς και πάνω σε αυτό θα “χτίσουμε” την υπόλοιπη χρονιά. Ας βάλουμε από το πρώτο παιχνίδι τα θεμέλια της πρόκρισης»,

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπίτολο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα