Κουλούρης: «Από εμάς θα κριθεί»

Κουλούρης: «Από εμάς θα κριθεί»

Gazzetta team
Κουλούρης: «Από εμάς θα κριθεί»

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε πως από τους ίδιους τους παίκτες θα κριθεί το μέχρι πού θα φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ και εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος ότι θα μπει στους ομίλους.

Για τα όσα έχει ζήσει επί ημερών Τούντορ, τα ματς με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και τη συνέχεια μίλησε ο Ευθύμης Κουλούρης στην κάμερα της Nova. Ο 19χρονος φορ τόνισε ότι από τους παίκτες εξαρτάται μέχρι πού θα φτάσει ο ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε με τη σειρά του αισιόδοξος ότι ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα καταφέρει να περάσει από 3ο προκριματικό και πλέι οφ για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Κλήθηκα αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις προπονήσεις και προσπάθησα να μπω στο κλίμα. Μέρα με τη μέρα μάθαινα περισσότερα, είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να βοηθήσω και ελπίζω να δώσω ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Δεν πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν. Έχουμε νέο προπονητή, πρέπει να τον ακούσουμε για να περάσει η φιλοσοφία του στην ομάδα. Είναι αρχή ακόμη, συνεχίζουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Για τα όσα έχει ζήσει ως τώρα επί των ημερών του Τούντορ: «Είμαι μόνο μία εβδομάδα με την ομάδα. Είναι νωρίς να πω πολλά, αλλά βλέπω πειθαρχία και ευχάριστο κλίμα κι αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. Πιστεύω ότι είδα πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να είναι κοντά οι γραμμές και να βλέπουμε την συνέχεια πιο θετικά».

Για τα ματς με την Λοκομοτίβα: «Ό,τι έγινε, έγινε και στο προηγούμενο ματς και σε αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε αλλού το μυαλό μας, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε».

Για το ποια εκ των Λίνφιλντ ή Σπάρτακ Τρνάβα προτιμά στον επόμενο γύρο: «Καμία προτίμηση, νομίζω ότι από μας κρίνεται. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να περάσουμε και να είμαστε στους ομίλους. Από εμάς θα κριθεί. Ήταν πολύ ωραίο το γεγονός ότι είχε κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές και από την επόμενη διαδικασία και θα είμαστε στους ομίλους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα