Ολοκληρώθηκε του Ντάγκλας Κόστα στη Μπάγερν

Κώστας Ζάλιαρης
Ολοκληρώθηκε του Ντάγκλας Κόστα στη Μπάγερν

bet365

Ο Ντάγκλας Κόστα έβαλε τη «τζίφρα» του στο συμβόλαιο, πόζαρε με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Σαχτάρ Ντόνετστκ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς (λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020) και η μετακίνησή του από την Ουκρανία στο Μόναχο κόστισε περίπου 32 εκατ.ευρώ στους Πρωταθλητές Γερμανίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενος με την προσθήκη του Ντάγκλας Κόστα στην ομάδα μας. Το γεγονός πως υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο δείχνει και το πλάνο μας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ευελπιστούμε να προσαρμοστεί άμεσα και να δώσει στον σύλλογο όλα όσα μπορεί» είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Γιαν – Κρίστιαν Ντρέεσεν, με τον παίκτη να δηλώνει:

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για εμένα. Είμαι περήφανος που πλέον ανήκω στη Μπάγερν και θέλω ν' ακολουθήσω τα βήματα άλλων σπουδαίων Βραζιλιάνων που ήρθαν στην ομάδα. Ευελπιστώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και ν' ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα, θα έχει μερικές μέρες άδεια μέχρι να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και αναμένεται να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες στις 11 Ιουλίου.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα