Πρώτος στόχος για Καπίνο η.... Μάιντς!

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτος στόχος για Καπίνο η.... Μάιντς!

bet365

O Καπίνο έχει ως πρώτο στόχο να μείνει εξωτερικό και να πετύχει την καθιέρωσή του στην Μάιντς, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του και ενώ οι... σειρήνες από τον Ολυμπιακό καλά κρατούν.

Σύμφωνα με τα όσα ανακύπτουν από το περιβάλλον του 21χρονου διεθνούς γκολκίπερ της Μάιντς, η βασική του στόχευση συνεχίζει να είναι να μείνει στο εξωτερικό. Ο Στέφανος Καπίνο -που ακούστηκε και γράφτηκε ως αντί-Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό- έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το 2018 και θεωρεί πως η επόμενη χρονιά θα αποτελέσει για εκείνον μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις ακόμα και θέση βασικού.

Γενικότερα ο Στέφανος Καπίνο είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Μάιντς. Απ' όλες τις συνθήκες αλλά και από το γεγονός πως αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου. Ακόμα και εάν οι συνθήκες είναι τέτοιες ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσει με δανεισμό ή μεταγραφή ο στόχος του θα εξακολουθήσει να είναι να μείνει στην Ευρώπη. Έτσι τουλάχιστον προς το παρόν δεν προκύπτει πως ο Καπίνο, ακόμα και εάν του έχει γίνει κρούση από Ολυμπιακού ή αλλού, επιζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Πάντως πηγές κοντά στους Πειραιώτες επιμένουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση θα προχωρήσει...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα