Ψάχνει το «μπαμ» με Ζαραδούκα ο Πανελευσινιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Ψάχνει το «μπαμ» με Ζαραδούκα ο Πανελευσινιακός!

bet365

Ο Πανελευσινιακός θέλει να κάνει και νέα υπέρβαση στα μεταγραφικά αποκτώντας και τον Γιάννη Ζαραδούκα. Δύσκολη και... δαπανηρή για τα δεδομένα του συλλόγου η περίπτωση.
Η ομάδα της Ελευσίνας έχει ήδη κλείσει παίκτες σαν τους Χουσεΐν Μουμίν και Διονύση Χιώτη, δείχνοντας πως... χτίσει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο Πανελευσινιακός στο μεταξύ όμως θα επιδιώξει να πυροδοτήσει και ακόμα μία... βόμβα για τα δεδομένα του. Να κλείσει τον Γιάννη Ζαραδούκα, έναν παίκτη που έχει περάσει από Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Αστέρα Τρίπολης και ενώ είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Παναθηναϊκό.
Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πλατανιά, ενδέχεται να φύγει από τον χανιώτικο σύλλογο. Ο Πανελευσινιακός από την πλευρά του φαίνεται να έχει την διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του, η οποία όμως παρουσιάζει όμως μεγάλες και δεδομένες δυσκολίες. Και λόγω του συμβολαίου που έχει και εξαιτίας των αξιώσεων του ποδοσφαιριστή.
Αξιώσεις που δεν είναι σε θέση να καλύψει ο σύλλογος της Ελευσίνας. Πρέπει πάντως επίσης να σημειωθεί πως από μέρους του Γιάννη Ζαραδούκα δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, με τον παίκτη να διευκρινίζει πως δεσμεύεται αυτήν την στιγμή με συμβόλαιο και ότι δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να αφήσει την ομάδα του Πλατανιά.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα