Ο Ράμος ζήτησε να φύγει!

Ο Ράμος ζήτησε να φύγει!

bet365

Ο Ράμος δεν θέλει να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε το πρώτο βήμα για την αποχώρησή του! Η «Βασίλισσα» περιμένει πρόταση και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να την καταθέσει.

Ο Σέρχιο Ράμος φεύγει από τη Ρεάλ και η «Βαίλισσα» ακούει προσφορές! Ο Ισπανός αμυντικός είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, κάτι που μετέφερε το πρωί της Τετάρτης στους Μαδριλένους. Η συνάντηση έγινε στο «Βαλδεμπέμπας» και ο διευθύνων σύμβουλος, Χοσέ Ανχελ Σάντσες άκουσε τον Ράμος να του τονίζει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Η ρήτρα του 29χρονου αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό που σίγουρα δεν περιμένουν οι Μαδριλένοι να μπει στα ταμεία τους. Γι αυτό το λόγο άλλωστε περιμένουν προσφορές...

Το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και η Ρεάλ δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση επέκτασής του, ενώ ούτε ο Ράμος θα ήταν θετικός σε μια τέτοια ενέργεια! Το μέλλον του; Η Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του και μάλιστα είναι διατεθειμένη να βάλει στο παιχνίδι και τον... Ντε Χέα. Τα 18 εκατ. που έχει προσφέρει η Ρεάλ για τον Ισπανό γκολκίπερ είναι λίγα, με τους Βρετανούς να τονίζουν πως σύντομα Μάντσεστερ και «Βασίλισσα» θα κάτσουν στο τραπέζι για να βρουν την άκρη!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα