Και άλλη επιβεβαίωση για Μουνιέ!

Δημήτρης Τομαράς
Και άλλη επιβεβαίωση για Μουνιέ!

bet365

Διά στόματος και του Λοράν Νικολέν επιβεβαιώνεται πως ο Αντονί Μουνιέ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Επαναφέρουν το όνομα του Άλεξ της Γκιμαράες οι Ίβηρες.

Ο πρόεδρος της Μονπελιέ και γιός του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της, Λουίς Νικολέν, μίλησε στα γαλλικά media για τον χαρισματικό Γάλλο εξτρέμ. Ο Λοράν Νικολέν επανέλαβε ουσιαστικά ότι είχε πει προ ημερών ο Λουίς. Πως ο Αντονί Μουνιέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού και ότι η υπόθεση αυτή έχει μπει στην τελική της ευθεία. Απέφυγε πάντως να αναφερθεί στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Mίλησε πάντως για πλήρη συμφωνία και πως άμεσα θα δώσει θετική απάντηση και ο παίκτης.

Κατά τα άλλα στην Πορτογαλία τονίζεται πως η Γκιμαράες περιμένει πρόταση του Ολυμπιακού για τον εξτρέμ Άλεξ. «Ο 23χρονος ακραίος έχει συμβόλαιο με την Βιτόρια Γκιμαράες έως το 2018. Πάντως, είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την πώληση του παίκτη για δύο εκατ. ευρώ. Πέραν της Θέλτα (η οποία έκανε πρόταση και απορρίφθηκε), η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός εξετάζουν σοβαρά τον παίκτη και θα κάνουν προτάσεις τις επόμενες ημέρες», σημειώνεται μεταξύ άλλων για τον Άλεξ που ήταν και στην λίστα του Βίτορ Περέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα