Κάτσε: Η αύξηση που δεν ήρθε και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Κάτσε: Η αύξηση που δεν ήρθε και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Κάτσε: Η αύξηση που δεν ήρθε και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξέχασε όπως φαίνεται να καλέσει τον Έργκους Κάτσε για να του ανανεώσει το συμβόλαιο του το Φθινόπωρο. Ο Αλβανός μέσος, μετά και την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Γαλλία, βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα ομάδων της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Ο Έργκους Κάτσε είναι από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τα τελευταία δύο χρόνια. Ο 21χρονος μέσος από τις 70 χιλ. ευρώ με τις οποίες ξεκίνησε να αμείβεται, πήγε στις 120 χιλ. ευρώ. Ένα χρόνο μετά, από την ΠΑΕ προέκυπτε πως ο διεθνής μέσος θα ανέβει ακόμα ένα "σκαλοπάτι". Σκοπός αυτής της κίνησης θα ήταν να περάσει στην ομάδα το μήνυμα πως όσοι προσπαθούν και βελτιώνονται, θα επιβραβεύονται άμεσα. Στον ΠΑΟΚ εκτός από την αύξηση στις ετήσιες απολαβές του ήθελαν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο, που λήγει το 2017, για δύο ακόμα χρόνια.

Αυτή η κίνηση έμεινε όμως στα λόγια. Μέχρι και τον Δεκέμβριο που ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και απολάμβαναν το νέκταρ των επιτυχιών δεν ασχολήθηκαν με τίποτα άλλο εκτός από την διατήρηση της ομάδας στην κορυφή. Στην συνέχεια, όταν ήρθαν τα πάνω - κάτω και είχαμε ανακατατάξεις στην ομάδα, απομάκρυνση Αναστασιάδη και παραίτηση Βρύζα, το θέμα μπήκε για τα καλά στο ψυγείο.

Ο Έργκους Κάτσε παρακολουθείται στενά από ομάδες της Ιταλίας τον τελευταίο χρόνο. Είχε μια εντυπωσιακή παρουσία στο παιχνίδι με την Γαλλία. Ο 21χρονος μέσος πέτυχε το νικητήριο γκολ της Αλβανίας, με απευθείας φάουλ, ενώ όσοι σκάουτερ βρέθηκαν στα Τίρανα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση σημείωσαν το όνομα του στην ατζέντα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από Ιταλία και Γερμανία. Μάλιστα δημοσιεύματα από τα Τίρανα, αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Έργκους Κάτσε από ομάδα της Ιταλίας, φωτογραφίζοντας την Λάτσιο. Να θυμίσουμε πως ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει μια μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα