Eν αναμονή μεταγραφών στον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Eν αναμονή μεταγραφών στον Παναιτωλικό

bet365

Εβδομάδων (πρώτων) εξελίξεων είναι αυτή που αρχίζει από την Δευτέρα για τον Παναιτωλικό, καθώς κατά την διάρκεια της δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Ήδη ο Λιονέλ Πόντες εξετάζει μια μακρά λίστα προτεινόμενων. Θυμίζουμε ότι έως τώρα... Αγρινιώτης θεωρείται ο Βολιβιανός Ντάνι Μπεχαράνο που αυτές τις μέρες είναι με την εθνική της χώρας του στην Χιλή για το Κόπα Αμέρικα.

Από εκεί και πέρα αισιοδοξία υπάρχει για την απόκτηση του Νίκου Καράμπελα με τον οποίο στον Παναιτωλικό είναι σε ανοιχτή γραμμή.

Όσο αφορά το μέτωπων των ανανεώσεων (Εντζεγκέλε, Ράφαελ) ουδέν νεότερο, ενώ ως τώρα δεδομένα «φευγάτοι» πλην των Γοδόι και Μαρτίνες, θεωρούνται ακόμη ο Σκαραμοτσίνο που δεν ανανεώνεται ο δανεισμός του, καθώς και οι Λάζαρ, Θεοδωρίδης και Φωτάκης.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα