Χιλή - Ισημερινός 2-0 (vids)

Χιλή - Ισημερινός 2-0 (vids)

bet365

Η Χιλή νίκησε... πίεση και Ισημερινό (2-0) στην πρεμιέρα του Copa America, με τους Βιδάλ (γκολ), Αλέξις (ασίστ) να το παίρνουν πάνω τους όταν η μπάλα... έκαιγε! Αποβλήθηκε ο Φερνάντες.

H πρεμιέρα του 44ου Copa America δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, είχε όμως... φωνές για την οικοδέσποινα! Η Χιλή επικράτησε 2-0 του Ισημερινού ανοίγοντας όμως το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι! Ατυχοι οι φιλοξενούμενοι, με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι Χιλιανοί, αφού στο τέλος αποβλήθηκε ο Ματίας Φερνάντες.


Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους Χιλιανούς που αναζητούσαν το γρήγορο γκολ ώστε να διώξουν το άγχος της πρεμιέρας. Σε μια καυτή ατμόσφαιρα, οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί και στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν δυο καλές φάσεις. Ωστόσο, στο 2' ο Σάντσες είδε το πλασέ του να καταλήγει άουτ, ενώ στο 4' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να κρεμάσει τον Ντομίνγκες. Δημιουργός ο Βαλδίβια, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στον άξονα! Οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο έριξαν ταχύτητα, ο Ισημερινός ανέβασε την απόδοσή του και με τον Μοντέρο προσπαθούσε να κάνει δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Ο Βιδάλ ήταν ορεξάτος και λίγο πριν το τέλος του α' μέρους είχε δυο καλές πάσες στον Ισλα, αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε στόχο!

Η Χιλή παρουσιάστηκε στο β' μέρος με τον Βάργκας στην ενδεκάδα και μαζί με τους Βιδάλ, Αλέξις η ομάδα πήρε τα πάνω της. Το σουτ στο 56' του μέσου της Γιουβέντους δεν βρήκε στόχο, όπως και αυτό του Βάργκας στο 63'. Η πίεση μεγάλωνε, η μπάλα... έκαιγε και ο Βιδάλ το πήρε πάνω του. Μπήκε στην περιοχή και πολύ... έξυπνα κέρδισε το πέναλτι από τον Μπολάνιος, αν και τα παράπονα των φιλοξενούμενων μόνο παράλογα δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν!

Αξίζει να σημειωθεί, πως την τελευταία φορά που η Χιλή σκόραρε με πέναλτι στη διοργάνωση ήταν το 1991 κόντρα στο Περού με τον Κοντρέρας. Η Χιλή οπισθοχώρησε, ο Ισημερινός βγηκε στην επίθεση και προσπάθησε να απειλήσει. Ωστόσο, σε ένα δίλεπτο έγιναν τα πάντα! Στο 82' ο Βαλέντσια είδε την κεφαλιά του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στο 84' τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ. Λάθος του Μπολάνιος, απίθανη ασίστ του Σάντσες και ο Βάργκας με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0! Το τέλος πάντως ήταν απογοητευτικό για τη Χιλή, αφού ο Ματίας Φερνάντες αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Χιλή: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Αρανγκίς (85' Πιζάρο), Ντίαζ, Βιδάλ, Αλέξις Σάντσες, Μποσεζούρ (46΄Βάργκας), Βαλδίβια (67' M. Φερνάντες)

Ισημερινός: Ντομίνγκες, Αγιοβί, Ατσιλιέρ, Εράσο, Παρέδες, Μαρτίνες (80' Ιμπάρα), Νομπόα, Λάστρα (67' Κινιόνες), Μοντέρο, Βαλέντσια, Μπολάνιος

1η αγωνιστική

Χιλή -Ισημερινός 2-0 (67' πεν. Βιδάλ, 84' Βάργκας)
13/06/2015: Μεξικό – Βολιβία

Επόμενη αγωνιστική
16/06/2015:Ισημερινός – Βολιβία
16/06/2015:Χιλή - Μεξικό

 

Τελευταία Νέα