Παπαδόπουλος: «Βάσει εικόνας εμείς έπρεπε να ανεβούμε»

Παπαδόπουλος: «Βάσει εικόνας εμείς έπρεπε να ανεβούμε»

Παπαδόπουλος: «Βάσει εικόνας εμείς έπρεπε να ανεβούμε»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΛ συνεχάρη την ΑΕΚ για την άνοδό της και ενώ υπογράμμισε πως βάσει της εικόνα της η ομάδα του έπρεπε να ανέβει κατηγορία και όχι ο Ηρακλής.
Σούλης Παπαδόπουλος: «Συγχαρητήρια στον προπονητή της ΑΕΚ και στην ΑΕΚ που γύρισαν στην Σούπερ Λίγκα. Έπρεπε να είναι στην Α' Εθνική η ΑΕΚ και άλλες και εμείς, και ο Ηρακλής και ο Άρης. Μην χαϊδεύουμε αυτιά. Να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα πάντως. Μπράβο στην ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά αλλά η ΑΕΚ έχει γρήγορους παίκτες για αυτό πρεσάραμε. Με ρίσκο βέβαια. Μπορούσε ο διαιτητής να μας δώσει το πέναλτι και το γκολ της ΑΕΚ είναι καθαρό οφσάιντ.
Η ΑΕΚ μας πίεσε στο Β' ημίχρονο, όμως το περιμέναμε. Το άλλο ματς δεν πήγαινε καλά και είπαμε να πάμε για το αποτέλεσμα. Δεν βγήκαμε ψηλά και η ΑΕΚ δεν μας απείλησε πολύ. Είμαστε μία ομάδα που αξίζει περισσότερα. Η ΑΕΚ και χωρίς διαφορά θα ανέβαινε, αλλά όχι ο Ηρακλής. Και στο Καυταντζόγλειο και στο δεύτερο δεν ήταν καλύτερός μας.
Ο Ηρακλής είχε δίκαια διαφορά, αλλά βάση εικόνας δεν ήταν για να ανέβει στα πλέι οφ. Εμείς και Απόλλωνας ήμασταν καλύτεροι. Βάση εικόνας εμείς έπρεπε να ανέβουμε. Στο ποδόσφαιρο προσωπικά ότι κατάφερα, το κατάφερα μόνος μου. Θέλουν πολλοί να έρθουν εδώ, σε αυτήν την ομάδα. Εγώ την ομάδα την έβαλα στα πλέι οφ».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα