Ο διεθνής Τύπος για το τρεμπλ της Μπαρτσελόνα (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο διεθνής Τύπος για το τρεμπλ της Μπαρτσελόνα (pics)

bet365

Διθύραμβοι για τη Μπαρτσελόνα από τις ισπανικές εφημερίδες, αναγνώριση της προσπάθειας και εμψύχωση προς τη Γιουβέντους από τους Ιταλούς. Δείτε τα πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου μετά τον τελικό.

Η «Mundodeportivo» έχει τον φωτογραφία τον Λιονέλ Μέσι να φιλάει το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και γράφει «τρις πρωταθλητές! Η Μπαρτσελόνα πήρε το 5ο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, ολοκλήρωσε το τρεμπλ και έδειξε ότι είναι η ομάδα της δεκαετίας».

Η «Sport» έχει γενική φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Λουίς Ενρίκε, παραθέτει τα τρία τρόπαια που πήρε η Μπαρτσελόνα φέτος και κάνει λόγο για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία!

Η «Marca» γράφει: «Το πέμπτο ευρωπαϊκό! Τέταρτο σε διάστημα 10 ετών. Δεύτερο τρεμπ. Σκόρερ οι Ράκιτιτς, Σουάρες και Νεϊμάρ. Η Γιουβέντους άξια αντίπαλος. MVP του τελικού ο Ινιέστα. Ο Τσάβι έπαιξε για τελευταία φορά».

«Ψηλά το κεφάλι» γράφει για τη Γιουβέντους η «Gazzetta dello Sport» με φωτογραφία του περίλυπου και απογοητευμένου Αντρέα Πίρλο.

«Γιουβέντους είσαι μεγάλη» γράφει η «Corrierre dello Sport», που στέκεται στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και τονίζει ότι «αυτή η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μόλις επιστρέψει στην Ιταλία».

«Την επόμενη φορά» είναι το σύνθημα που δίνει η «Tuttosport», που γράφει στον υπέρτιτλό της ότι η Γιουβέντους οφείλει να σχεδιάσει αμέσως την επόμενη απόπειρα για το ευρωπαϊκό.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα