Παπαθανασάκης: «Όλα παίρνουν το δρόμο τους»

Παπαθανασάκης: «Όλα παίρνουν το δρόμο τους»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Όλα παίρνουν το δρόμο τους»

bet365

Ικανοποιημένος από την απόκτηση της αδειοδότησης και για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα για τον Ηρακλή δήλωσε ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε στον CityInternational 106,1:

Για την προσπάθεια της αδειοδότησης: «Είμαι ικανοποιημένος που μπήκαν όλα τα πράγματα σε μία τάξη. Μπαίνουν όλα στο δρόμο τους σιγά-σιγά. Όλος ο κόσμος στην ΠΑΕ ήταν μαζί. Δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά για να γίνει αυτό. Τελειώσαμε μ” αυτό και είμαστε ανακουφισμένοι».

Για το θέμα με τα εισιτήρια: «Είχαμε ένα μίτινγκ και μιλούσαμε για πολλά πράγματα. Έχουμε δύο εταιρίες που θα μας βοηθήσουν. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Μια μέρα ο Ηρακλής θα γίνει πολύ μεγάλος και θα ακουστεί παντού».

Για τις ακαδημίες: «Είναι κάτι που είναι στις σκέψεις μας. Δουλεύουν σκληρά οι παίκτες και οι προπονητές. Μέχρι τώρα προσπαθούσαμε να καθαρίσουμε την ομάδα ώστε να ανέβει στην Superleague. Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα. Πρέπει να γίνουν ένα-ένα και σιγά-σιγά. Προσπαθούμε να είμαστε καθαροί. Τα παιδιά μας δουλεύουν πολύ στο γήπεδο για να κερδίσουν το παιχνίδι. Ακόμα και να μην το κερδίσουν υπάρχει το κουμπί restart».

Για την πορεία της ομάδας: «Τους αγαπάω με όλη την καρδιά μου. Έχω πάει στα αποδυτήρια και έχουμε κάνει προσευχή όλοι μαζί. Τους αγαπάω μ’ όλη μου την καρδιά. Ξέρω πως έρχονται άλλες ομάδες και θέλουν τους παίκτες μας. Πρέπει να κάτσουν οι παίκτες μας και να κάνουν συμβόλαια για τουλάχιστον τρία χρόνια. Αυτά τα παιδιά μας βοήθησαν για να έρθουμε εδώ που είμαστε».

Για το αν έχουν υπάρξει προτάσεις για παίκτες: «Έρχονται πολλές προτάσεις. Θα μιλήσω με τον προπονητή πρώτα. Άμα το παιδί θέλει να πάει σε μια άλλη ομάδα, έχει κάθε δικαίωμα, αλλά δεν θα σκορπίσουμε τους παίκτες μας από εδώ και από εκεί. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε».

Για την αγάπη του κόσμου: «Ευχαριστώ. Πάντα όταν γράφω κάτι πρέπει να είναι αλήθεια, από την καρδιά μου και ''Σπύρος job''. Μεγάλη η αγάπη του κόσμου. Ποτέ δεν έχω δει ομάδα να είναι τέτοια μεγάλη οικογένεια. Είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό. Να έχεις τόσο αγάπη. Κάποιοι δεν το έχουν στη ζωή τους και εμείς το έχουμε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά με αυτή την αγάπη του κόσμου. Κυρίως οι παίκτες μας που δίνουν τα πάντα».

Για την προστασία της ομάδας: «Η ομάδα προστατεύεται τώρα. Είναι δύσκολο γιατί είμαστε μόνοι μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να γίνουμε μια δυνατή και καλή ομάδα με τον κόσμο που μας υποστηρίζει. Δεν φοβάμαι τέτοια πράγματα».

Για τον Νίκο Πουρτουλίδη: «Πως να μην κρατήσουμε τον Πουρτουλίδη; Είναι από τις καρδιές της ομάδας. Είναι εξαιρετικό παιδί και βοηθάει μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για το πλάνο για τη νέα σεζόν: «Σήμερα ήμασταν μαζί με τον Νίκο (Παπαδόπουλο). Μιλούσαμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχει το μυαλό του στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θα έρθουν παίκτες στον Ηρακλή αλλά αυτοί θα πρέπει να έχουνε καλό χαρακτήρα. Δεν θα πάρουμε κάποιον τυχαία. Αυτός που θα έρθει θα πρέπει να είναι σωστός. Έχουμε μιλήσει και με την β’ ομάδα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Παρακαλώ τον κόσμο να έρθει στο παιχνίδι της Κυριακής. Σημαίνει πολλά για μας η παρουσία του κόσμου. Κυρίως για τους παίκτες. Τον θέλουμε κοντά μας. Ο κόσμος πάει στην Χαλκιδική γιατί είναι τριήμερο. Η βοήθεια του κόσμου είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι και τελειώνει. Σας χρειαζόμαστε».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Ό,τι είπα το περασμένο καλοκαίρι ισχύει. Αυτή η ομάδα πρέπει να είναι σε θέση για Champions League. Πρέπει να είναι σταθερή ομάδα. Να χτυπάμε ψηλά. Δεν θέλω να βάλω πίεση στον κόουτς και στα παιδιά. Είδατε πως τα παιδιά έχουν γίνει ακόμα καλύτερα από την στιγμή που ήρθαν. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Θα υπάρχει περισσότερο ταλέντο στην Superleague. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή για αρχή».

Για του συνεργάτες του που βοήθησαν στην αδειοδότηση: «Πρώτης τάξεως δικηγόρος ο Στέφανος (Τσιμικάλης). Ήταν τόσο έτοιμος για την διαδικασία. Τρέχαμε για να τα ετοιμάσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι. Και ο Θόδωρος (Παπαδόπουλος) επίσης. Στο τέλος ο Μάκης (Σεντελίδης) που δεν μιλάει πολύ, μιλούσε για τον Ηρακλή και δάκρυσα όταν τον άκουγα. Ήταν κάτι το απίθανο. Ήμασταν έτοιμοι και πλέον απόλυτα καθαροί».

Για το θέμα του γηπέδου: «Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Προσπαθώ πρώτα να φύγουμε από την Football League. Να είμαστε δυνατοί στην Superleague. Θα μπορούμε να το κάνουμε. Είναι δύσκολο βέβαια. Όλα θα πάρουν τον χρόνο τους».

Για τα άλλα τμήματα του Ηρακλή: «Μου αρέσουν οι ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ. Θα έχουμε πρόβλημα αν προσπαθήσουμε όλα μαζί όμως. Σιγά-σιγά θα γίνουν όλα».

Για το αν έχει υπάρξει επικοινωνία με άλλους προέδρους: «Δε θέλω να μιλήσω με κανέναν. Μου έδωσε συγχαρητήρια ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά δεν μιλήσαμε. Πολλοί θέλουν να μιλήσουμε. Αυτή την στιγμή θέλω να είμαστε όπως τώρα. Έχω όραμα και είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι το καλό για τον Ηρακλή. Θέλω ο Ηρακλής να σηκωθεί και να σηκωθεί μόνος. Το μυαλό μου είναι να ανέβουμε στην Superleague».

Για το κασκόλ της ομάδας που φοράει: «Το έχω πάντα μαζί μου. Δεν το είχα μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά σε όλα τα άλλα το είχα».

Για τους Νίκο Παπαδόπουλο και Παύλο Μυροφορίδη: «Όταν τελειώσουμε θα μιλήσουμε με όλους που εργάζονται για τον Ηρακλή. Ο Νίκος (Παπαδόπουλος) άμα δεν αλλάξει γνώμη θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας και του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλον».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κόσμος: «Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη πέρσι στα playoffs μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έτσι ήρθα. Ο κόσμος να ξέρει πως το πρώτο πράγμα για εμένα είναι ο Ηρακλής. Χρειαζόταν ένας άνθρωπος για να φτιάξει τον Ηρακλή. Ποτέ δεν θα πω κάτι που δεν θα είναι αλήθεια. Ο κόσμος μπορεί να νευριάσει με κάποιες αποφάσεις αλλά θα είναι για το καλό της ομάδας. Ξέρω τι κάνω και ποια προβλήματα υπάρχουν».

Για το αν υπάρχει βοήθεια πέρα από τον Παπαθανασάκη: «Μου αρέσει να έρχεται κόσμος για να βοηθήσει την ομάδα. Τρεις φορές ήρθε ένας και δεν τον δέχτηκα γιατί δεν είχε στην καρδιά του τον Ηρακλή. Δεν θα βάλω άτομα που δεν αγαπάνε τον Ηρακλή. Κανένας πάνω από τον Ηρακλή και την οικογένεια που έχουμε φτιάξει. Είναι κάτι που θέλω να κάνω εγώ για τον κόσμο. Άμα έρθει κάποιος που θέλει να βοηθήσει και αγαπάει τον Ηρακλή τότε ναι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα