Επιβεβαίωση AEK για Φαν Ντερ Φάαρτ

Επιβεβαίωση AEK για Φαν Ντερ Φάαρτ

Gazzetta team
Επιβεβαίωση AEK για Φαν Ντερ Φάαρτ

bet365

Η ΑΕΚ φέρεται να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, έχοντας κάνει και μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

Υπαρκτό και μάλιστα προχωρημένο φέρεται να είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, «πηγή της ΠΑΕ» επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο 32χρονος μέσος έχει προταθεί στην Ένωση και μάλιστα φαίνεται πως έχει γίνει και μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Ρόμπερτ Γκέερλινγκς, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του έμπειρου χαφ είναι δεδομένα δύσκολη, αφού θα πρέπει ο παίκτης να πειστεί για το «κιτρινόμαυρο» πρότζεκτ και να ικανοποιηθεί στο οικονομικό. Ήδη άλλωστε έχει απορρίψει προτάσεις από την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, αφού δεν θέλει να μετακομίσει στις ΗΠΑ, αλλά και από τον Άγιαξ, ο οποίος του προσέφερε μονοετές συμβόλαιο. Ακόμη και ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Μπούρσασπορ από την Τουρκία, αλλά και η Τορίνο, η Αταλάντα, η Τζένοα και η Σέλτικ εμφανίζονται να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα