Χωρίς περιοριστικούς όρους ο Προύντζος, πήραν προθεσμία οι παίκτες της Βέροιας

Χωρίς περιοριστικούς όρους ο Προύντζος, πήραν προθεσμία οι παίκτες της Βέροιας

bet365

Απολογήθηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος, χωρίς περιοριστικούς όρους αποφάσισαν ανακριτής και Εισαγγελέας. Ακολούθησαν τρεις παίκτες της Βέροιας, οι Αμαραντίδης, Μάνος και Παυλίδης που πήραν προθεσμία για 9 Ιουνίου. Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων.

Την Παρασκευή το πρωί ήταν η σειρά του Νίκου Προύντζου να περάσει από το γραφείο του ειδικού ανακριτική για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που προέρχεται από την ΕΠΣ Αρκαδίας, έμεινε στο γραφείο του κ. Ανδρεάδη για περίπου μία ώρα. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα. Μετά από κοινή απόφαση των ανακριτή και εισαγγελέα δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας και συγκεκριμένα οι Αμαραντίδης, Μάνος και Παυλίδης οι οποίοι πήραν προθεσμία για τις 9 Ιουνίου. Και οι τρεις είναι κατηγορούμενοι για τον αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3 - 0 για δωροδοκία - δωροληψία! Τέλος, την πόρτα του ειδικού ανακριτή πέρασε και ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Ηλίας Ιωάννου ο οποίος επίσης ζήτησε και πήρε προθεσμία για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Ο Ιωάννου μάλιστα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και όπως ανέφερε ζήτησε και πήρε τα χαρτιά για να διαβάσει την υπόθεση γιατί δεν είχε ιδέα. «Κοιμάμαι όρθιος και πληρώνω ξενοδοχείο», ήταν η ατάκα του για να περιγράψει την δική του κατάσταση.

 

Τελευταία Νέα