Μπέρδεμα με την επιστολή της UEFA

Gazzetta team
Μπέρδεμα με την επιστολή της UEFA

bet365

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απάντησε σε επιστολή Κοντονή προς Πλατινί και όχι για το GREXIT. Εντός της ημέρας η επιστολή – απόφαση των UEFA&FIFA για το GREXIT.

To υφυπουργείο Αθλητισμού βιάστηκε να ερμηνεύσει μια απαντητική επιστολή που έλαβε από την UEFA επί αιτήματος που είχε υποβάλει ενόψει της στελέχωσης της νομοπαρασκευαστικής ομάδας που σχηματίζει αυτό τον καιρό για την επεξεργασία του επόμενου νομοσχεδίου με συνέπεια να την επικοινωνήσει ως την “no GREXIT” επιστολή. Στην πραγματικότητα όμως η κοινή επιστολή των UEFA&FIFA με τη θέση των διεθνών ομοσπονδιών επί του νόμου που ψηφίστηκε είναι άλλη, και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί πιθανότατα εντός της ημέρας από την ΕΠΟ.

Αυτή η επιστολή απαντά σε ένα έγγραφο αίτημα του Σταύρου Κοντονή προς τον Μισέλ Πλατινί, με το οποίο ζητούσε από την UEFA να επιτρέψει τη συμμετοχή του Ελληνα νομικού συμβούλου – συνεργάτη της UEFA στην ομάδα εργασίας του νέου νομοσχεδίου. Σε απάντηση επί αυτού του αιτήματος, η UEFA διευκρίνισε στον υφυπουργό Αθλητισμού ότι θα επιτρέψει τη συμμετοχή συνεργάτη της μόνο εφόσον συμμετέχουν και η FIFA και η ΕΠΟ με δικούς τους εκπροσώπους, αλλά και ότι θα επιλέξει η ίδια ποιον θα στείλει από την νομική της υπηρεσία, δηλαδή δίχως να δεσμεύεται ότι θα επιτρέψει τη συμμετοχή του Ελληνα δικηγόρου που ζήτησε ο Κοντονής. Το υφυπουργείο Αθλητισμού πάντως δεν ερμήνευσε επισήμως ως "no Grexit" αυτή την επιστολή, πιθανόν επειδή αντιλήφθηκε ότι η επιστολή της απόφασης επί του νόμου είναι αυτή που θα φέρει και την υπογραφή της FIFA και θα έχει παραλήπτη την ΕΠΟ.

Οπως έγραψε από την Τετάρτη το gazzetta, η απόφαση των διεθνών ομοσπονδιών είναι να μην επιβάλλουν ποινή αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα