Χωρίς περιοριστικούς όρους οι Παπανικολάου και Υφαντής

Gazzetta team
Χωρίς περιοριστικούς όρους οι Παπανικολάου και Υφαντής

bet365

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς πέρασαν οι Παυσανίας Παπανικολάου και Χρήστος Υφαντής. Απολογήθηκαν και στη συνέχεια τους ανακοινώθηκε ότι δεν τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Με... κόσμο στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη μπήκε η βδομάδα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ Παυσανίας Παπανικολάου και ο γενικός διευθυντής της Χρήστος Υφαντής πέρασαν από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς.

Και οι δύο συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, απολογήθηκαν και στη συνέχεια πήγαν στον εισαγγελέα.

Αργότερα επέστρεψαν στον ανακριτική, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι κατόπιν σύμφωνης απόφασης με τον εισαγγελέα αποφασίστηκε να μην τους επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Ο νομικός Πέτρος Μαχάς είπε αργότερα:

«Η δικαιοσύνη με νηφαλιότητα κι επιμέλεια εξέτασε όλα τα δεδομένα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει λόγος επιβολής του οποιουδήποτε περιοριστικού όρου. Είχαμε κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα