Πετράκος: «Οι εγχώριοι κουκουλοφόροι της ΕΠΟ στα δικαστήρια»

Gazzetta team
Πετράκος: «Οι εγχώριοι κουκουλοφόροι της ΕΠΟ στα δικαστήρια»

bet365

Ο Αθανάσιος Πετράκος από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι ο λαός περιμένει κάποιους από τα μέλη της ΕΠΟ που σχετίζονται με την εγκληματική οργάνωση να περάσουν τις πόρτες των δικαστηρίων.

Στην εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου στάθηκε ο Αθανάσιος Πετράκος, ο οποίος τόνισε πως περιμένει μέλη της ΕΠΟ να βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα είπε ο Αθανάσιος Πετράκος (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ):

«Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε... Με το καλό λοιπόν και για τους κυρίους της ΕΠΟ που πρέπει, που είναι κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κάποιοι εξ αυτών και νομίζω ο ελληνικός λαός περιμένει να περάσουν κάποιοι από τους εγχώριους κουκουλοφόρους των διεθνών ομοσπονδιών τις πόρτες των δικαστηρίων.

«Νομοτεχνική βελτίωση να λήξει η ιστορία»

«Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι διεθνείς ομοσπονδίες παρά τις πιέσεις των εγχώριων υπόδικων κουκουλοφόρων αναγνώρισαν ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να εξυγιάνει το βρώμικο κύκλωμα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου και δυστυχώς επεκτείνεται και σε άλλα αθλήματα, όπως στο μπάσκετ που είχαμε τα τελευταία γεγονότα. Παρά τις ασφυκτικές προσπάθειες που έγιναν από τους υπόδικους της ΕΠΟ, οι οποίοι δεν έβλεπαν στο παρελθόν τίποτα, ούτε για στημένα παιχνίδια ούτε τίποτα, δεν έβλεπαν ότι οι διεθνείς ομοσπονδίες αναγνώρισαν ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δίκιο. Στόχος της δεν είναι να παρέμβει στο καλώς εννοούμενο αυτοδιοίκητο, ούτε να χαλάσει μια κατάσταση παγκόσμια η οποία αναγνωρίζεται από το δίκαιο και το σωστό, αλλά είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι το κόκκαλο για αυτούς που τόσα χρόνια με τις πράξεις και τις παραλείψεις του και θα αποδεχθεί για κάποιους ότι και για λόγους προσωπικού πλουτισμού.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, όπως έλεγε ο αείμνηστος Σπύρος Καλογήρου. Θα έλεγα είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άρη και δεν εννοώ την ομάδα τον Άρη! Είναι λοιπόν σημαντικό ότι υπάρχει θετική προσέγγιση. Όσο και να προσπαθούν δεν τα κατάφεραν. Θα υπάρχουν τακτικοί δικαστές γιατί πρέπει να υπάρχουν και πρέπει το μαχαίρι να πάει στο κόκαλο. Να θωρακιστεί η δικαιοσύνη από παρεμβάσεις ισχυρών επιχειρηματικών κύκλων, οι οποίοι δεν έβγαλαν και τόσο νόμιμα τα λεφτά τους. Πρέπει να εξυγιανθούν οι ΠΑΕ, πρέπει να διερευνηθούν τα σκάνδαλα κάτω-κάτω. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Και με αυτή την έννοια πρέπει να έχει μια ευρύτερη, κύριε Γιακουμάτε που είστε άνθρωπος με το υγιές ποδόσφαιρο, υποστήριξη. Αν μια λέξη νομίζουν ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, νομίζω ότι μπορούμε να πάμε σε μια νομοτεχνική βελτίωση και να λήξει η ιστορία».

 

Τελευταία Νέα