Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1

bet365

Η Σοσιεδάδ πήρε βαθμό στο «Σαν Μαμές», αγωνιζόμενη για 40 λεπτά με δέκα παίκτες και με το τελικό 1-1 ψαλίδισε τις ελπίδες της Αθλέτικ για έξοδο στην Ευρώπη. Νίκη για Λεβάντε, 1-0 την Κόρντομπα.

Το ντέρμπι της Βασκονίας δεν ανέδειξε νικητή. Τα γκολ των Αντούριθ (52' με πέναλτι) και Ντε Λα Μπέγια (60') κράτησαν Αθλέτικ και Σοσιεδάδ στο 1-1, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 50' με την αποβολή του Γκονθάλεθ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες δεν κινδύνεψε ουσιαστικά από τους γηπεδούχους, παίζοντας με επιτυχία στις αντεπιθέσεις, καταφέρνοντας να πάρει ένα βαθμό στο Μπιλμπάο. Για την ομάδα του Βαλβέρδε τα πράγματα σε ότι αφορά το πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας δυσκόλεψαν, αφού με ένα παιχνίδι περισσότερο, βρίσκεται πλέον ισόβαθμη με τη Μάλαγα.

Λεβάντε – Κόρντομπα 1-0

FUTBOL 14/15

Την ίδια στιγμή, η Λεβάντε έπαιρνε σπουδαίας σημασίας νίκη κόντρα στην Κόρντομπα και πλέον δύσκολα δεν θα καταφέρει να παραμείνει στην Primera Division. Ο Νταβίντ Μπαράλ έκανε και πάλι τη διαφορά για τους Λεβαντίνους πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 41'. Αντίθετα, η Κόρντομπα δύσκολα θα αποφύγει το ραντεβού με τη Segunda Division, αφού παρέμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα