Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

bet365

Αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι στη Ριζούπολη, με Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου να μένουν στο 0-0.

Χωρίς γκολ και νικητή έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες χωρίς να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες στιγμές στις αντίπαλες εστίες, έμειναν σε αυτό το στείρο 0-0.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας είχε κάποιες υποψίες ευκαιρίες με ένα γυριστό σουτ του Σουάνη και ένα ακόμα σουτ του Ανγκούλο τα οποία δεν ανησύχησαν τον Ρίζο. Από την άλλη η ομάδα του Βόλου είχε μια φάση με το σουτ του Μπιτάνγκ έξω από την περιοχή και τον Ταΐρη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Ίδια περίπου εικόνα και στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό Βόλου λίγο πιο κινητικό αλλά και πάλι χωρίς ευκαιρίες παραμόνο κάποια σου του Διαμαντόπουλου και του Σκοπελίτη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους στο 92', όταν οΤζιώρας από κοντά με τον ώμο προσπάθησε να νικήσει τον Ρίζο, ο οποίος έσωσε πάνω στη γραμμή και κράτησε αυτό το 0-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Σουάνης, Ανγκούλο (57' Φαρινόλα), Λαγός (62' Καραδέμητρος), Τζιώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς (88' Καρράς), Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης (75' Σκοπελίτης), Μπαλντοβαλίεφ (60' Διαμαντόπουλος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα