Σάντσες: «Mου είπε ο Βελλής ότι ο Ολυμπιακός θέλει να υποβιβαστούμε»

Gazzetta team
Σάντσες: «Mου είπε ο Βελλής ότι ο Ολυμπιακός θέλει να υποβιβαστούμε»

bet365

Ο Λόρι Σάντσες μίλησε για την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και το μήνυμα που του μετέφερε ο πρόεδρος του Απόλλωνα.

Εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο, στην ραδιοφωνική συχνότητα του BBC και συγκεκριμένα στην εκπομπή World Football φιλοξενήθηκε και ο Λόρι Σάντσες, ο οποίος εξιστόρησε μερικές από τις εμπειρίες του στους έξι μήνες που έμεινε στην Ελλάδα, ως τεχνικός του Απόλλωνα.

«Αυτό που μπορώ να πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οτι όλοι σε συμβουλεύουν να μην πας εκεί... Οι παίκτες και οι προπονητές σου λένε να μην πας, λόγω της διαφθοράς, εξαιτίας των στημένων αγώνων, επειδή δεν σε πληρώνουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι δίναμε μάχη για την παραμονή και μία από τις ομάδες που μαχόταν μαζί μας κατάφερε να κερδίσει μία που βρισκόταν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 7-0. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη...», είπε μεταξύ άλλων...

Συνεχίζοντας μάλιστα, είπε: «Δεν ήταν μυστικό. Όλοι μιλούσαν ατομικά για κάποιον. Μιλούσαν για προέδρους... Εμένα ο πρόεδρός μας, μου είπε οτι ο Ολυμπιακός ήθελε να υποβιβαστούμε και οτι δεν υπήρχε κάτι που να μπορέσουμε να κάνουμε. Κάθε συζήτηση που κάναμε στο τραπέζι όταν τρώγαμε τελείωνε με κουβέντες του στιλ «αυτός έστησε αυτό το παιχνίδι» ή «ο άλλος έστησε αυτό το παιχνίδι». Έλεγα οτι δεν μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, αλλά όλοι έτσι έλεγαν... Εγώ έμεινα έξι μήνες εκεί και έπαθα σοκ. Ήταν μία θλιβερή κατάσταση.

Ερχόμενος από την Αγγλία πίστευα οτι θα παίρναμε τα ματς που χρειαζόμασταν και θα πετυχαίναμε τον στόχο μας, αλλά δεν φαντάστηκα οτι οι ομάδες θα κάνουν απίστευτα σερί πέρα από τις ικανότητές τους και των μάνατζέρ τους. Τα αποτελέσματά τους ήταν λίγο περίεργα... Όταν ακους τους δημοσιογράφους να σου λένε οτι το αποτέλεσμα αυτό είναι ντροπιαστικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, λες οτι κάτι γίνεται εδώ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα