Λα Κορούνια - Κόρδοβα 1-1

Λα Κορούνια - Κόρδοβα 1-1

bet365

Η Κόρδοβα πήρε μόνο έναν βαθμό στην έδρα της Λα Κορούνια παρότι προηγήθηκε και οι Γαλιθιάνοι έπαιζαν με δέκα παίκτες (1-1).

Η Ντεπορτίβο μπήκε πιο δυνατά και ανάγκασε τον Χουάν Κάρλος σε δύο επεμβάσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν συμπαγείς στην άμυνα και σταδιακά ισορρόπησαν το ματς. Στο 21' ο Ρουμάνος επιθετικός της Κόρδοβα, Αντόνε, βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ όμως ήταν οφσάιντ. Η ομάδα του Σέρχιο δοκίμασε αρκετά μακρινά σουτ όμως η Κόρδοβα δεν είχε πρόβλημα και μάλιστα ήταν καλύτερη.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο και αφού ο Τοτσέ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Αντόνε κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55' για το 0-1. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 68' για την Λα Κορούνια, αφού ο Λουιζίνιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όμως το φινάλε ήταν δραματικό, κυρίως για τον σκόρερ, Αντόνε. Ο Ρουμάνος πέτυχε το 4ο αυτογκόλ της Κόρδοβα στη σεζόν και την έφερε αγκαλιά με την Segunda Division (1-1). Το σύνολο του Χοσέ Ρομέρο μάλλον άξιζε τη νίκη, όμως στις λεπτομέρειες έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα