Πρωταθλητής Superleague Κ15 ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Πρωταθλητής Superleague Κ15 ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και στέφθηκε πρωταθλήτρια, σε έναν αγώνα που διεκόπη για λίγα λεπτά λόγω υβριστικών συνθημάτων.

Στον τελικό Κ15 μεταξύ του Ολυμπιακού και του που διεξήχθη στα Χανιά, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Το γκολ του το Δούμτση στο 20' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν από το 74' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καριμπίδη.

Λόγω κάποιων υβριστικών και χυδαίων συνθημάτων αμαυρώθηκε ο τελικός των παιδιών. Στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ του Δούμτσης για τον ΠΑΟΚ στο 1-0, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο γήπεδο ξέσπασαν σε διαμαρτυρίες για οφσάιντ και συνέχισαν με υβριστικά συνθήματα γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Γιαννουλάκη που διέκοψε το ματς για μερικά λεπτά προκειμένου να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Τελικά μετά από κάποια λεπτά, το ματς συνεχίστηκε κανονικά, ωστόσο μόνο τραγικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι σε έναν αγώνα με 15χρονα παιδιά, ακούστηκαν αυτά τα πράγματα.

ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Εφραιμίδης, Βουτσάς, Λύρατζης, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46’ Κύρτσος), Δούμτσης (80’ Κύρκου), Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (69’ Κωνσταντίνου), Γκαργκαλατζίδης.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοϊλής, Γαλούπης, Κατσούκης, Σουράνης, Τσιριγώτης και Νεοφυτίδης.

 

Τελευταία Νέα